St Restrup Herregaard_Fotograf Lise Balsby_15

Kød

Okse & Kalv

Opdrættet kvæg slagtes lokalt og leveres fersk, finparteret og pakket efter ønske. Sammen med god smag opnår vi renere miljø og bedre dyrevelfærd. Angus kvæget græsser på engen langs Gudenåens tilløb og er med til at sikre et rent miljø og lavt klimaaftryk.

Gris

Grisekød indgår i mange af vore menuer. Pålæg leveres som kogt eller lufttørret skinke, frikadeller, rullepølse, bacon og hvidløgspegepølse. Til steg anvendes mørbrad og kamsteg med ridser. Til snaks leveres fersk flæskesvær

Fjerkræ

Fra jagt leveres fasaner og ænder og fra opdræt kommer hanekyllinger og and, der anvendes til confiterede lår og andebryst. Til julemaden opdrættes gæs. Det anbefales at bestille i god tid, da de gerne bliver udsolgt tidligt. 

Vildt

Hjorte leveres fra jagt på Røgegård i hele kroppe og som udskæringer. Vi anbefaler en udbenet kølle af unge krondyr. Muflonfåret er et vildt levende alpefår, der har vildt smag og er værd at prøve.

Manorhouse er en del af Danske Slotshoteller. Danske Slotshoteller består af historiske slotter og herregårde.

Kontakt:

  Telefon: +45 96 44 10 20
  E-mail:  [email protected]