St Restrup Herregaard_Fotograf Lise Balsby_15

Fisk og skalddyr

År tilbage ejede familien en fiske Lodge i Alaska ved Trail Lake. De første laks, der blev leveret til gæsterne på Kokkedal Slot, var fanget på fluestang i Alaskas vildmark. Siden er laksen svømmet fra Færøerne til middagsmaden. 

Fra Nordsøen kommer helleflynder, søtunge, torsk og kulmule.

Fra Læsø leveres jomfruhummer. Rejer og kammuslinger kommer fra Grønland, og krebs fanges i Knud å. 

På Sophiendal fanges ål og sandart.

Stør kaviar leveres fra Donau floden i Rumænien, hvor støren opdrættes i tidligere vin tanke på Vinvico. I februar fanges stenbider, der leverer rogn – kaldt dansk kaviar til gourmeter. 

Manorhouse er en del af Danske Slotshoteller. Danske Slotshoteller består af historiske slotter og herregårde.

Kontakt:

  Telefon: +45 96 44 10 20
  E-mail:  [email protected]