Planteprodukter

Brød, pasta & chokolade

Bagværk bages af fransk mel, der hæver godt og giver velsmagende produkter. Prøv vores rå flute og franskbrød dej, der ikke fås bedre i Frankrig. Til morgenbrød bages forskellige rundstykker  i stenovn og små smør croissant. Vi anbefaler at dyrke surdej og bage rugbrød af rugmel og kerner fra Sophiendal.

Til middagen leveres forskellige italiensk pasta som spaghetti, Fettuccine, Farfalle og Fusilli. Ris Carnaroli anvendes til risotto gerne med Karl Johan svampe.

Chokolade leveres til desserter i linser i mørk og hvid og til konfekt fås overtrækschokolade. Fra Belgien leveres konfektchokolade klar til brug. 

Bær og grøntsager

Traditionelt plukkes bær i sæsonen på buske i haven. Jordbær og hindbær renses og fryses til brug i marmelade og desserter året i gennem. Til sorbet leveres sorbetbase med citrus.

Oliven leveres med og uden sten sort og grøn og som delikatesse i store frugter. Kapers syltes i små og store frugter med stilk.

Syltede artiskok hjerter leveres i olie i BIB. Grillet pepper frugt i olie. Syltede små løg i balsamico. Røde Kidney bønner og bagte bønner i tomatsauce.

Svampe Karl Johan, Østershat og trøfler leveres. Tomat fås som puré, soltørret i olivenolie, flået tomat snittet og hele.

 

Madolie & eddike

Fra Italien leveres olivenolie og solsikkeolie. Eddike leveres fra rød- og hvidvin, som balsamico og jomfruolivenolie med hvide trøfler, der giver stegen et pift.

Nødder & tørret frugt

Hasselnødder plukkes på Sophiendal og anvendes i mest som svulmende frugter i efterårets dekorationer. Nødderne fra solsikke, mandel, hassel, valnød og peanuts importeres fra Sydeuropa sammen med tørret fugt som rosiner, abrikos og kokosmel. Tranebær plukkes og tørres.

Krydderi

Fra Himalaya kommer lyserødt strøsalt, pepper kommer fra Vietnam og leveres også med kværn for at få bedre smag. Vanilje kommer fra Indien. Fra Italien kommer frysetørret grøn pepper, rosmarin og basilikum. Chili pepper fås rensede i olie. 

Manorhouse er en del af Danske Slotshoteller. Danske Slotshoteller består af historiske slotter og herregårde.

Kontakt:

  Telefon: +45 96 44 10 20
  E-mail:  [email protected]